Rijslag 21
2587 BB Den Haag
070-3558454
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, zinvolle tijdsbesteding en een manier om bij te dragen aan een betere school voor je kind(eren)? Dan kunnen wij jou die kans bieden.

Help jij ook mee? Er is veel te doen. We zoeken op dit moment:

Hulp bij de groencommissie
We zoeken tuiniers, timmermannen, schilders en sterke vaders en moeders!
Mail naar info@vriendenvanhvl.nl

Organisator schoolpleinonderhoud
Ben jij een organisator, inkoper of financieel sterk? Wij zoeken ouders voor het organiseren van het schoolpleinonderhoud!
Mail naar info@vriendenvanhvl.nl

Penningmeester Ouderraad
Ben jij accountant, boekhouder of gewoon goed met centen? Wij zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester.
Mail naar or@hetvolleleven.nl

Penningmeester Vriendenstichting
Ben jij accountant of boekhouder? En lijkt een bestuursfunctie je wel wat? Wij zijn op zoek naar een penningmeester voor de Vriendenstichting.
Mail naar info@vriendenvanhvl.nl

Ouderraad leden
Help jij deze gezellige club ouders mee met het organiseren van Sinterklaas, Kerst, de kleuterrun, het paasontbijt, de disco, avond4daagse en het zomerfeest?
Mail naar or@hetvolleleven.nl

Commissieleden Vriendenstichting
De vriendenstichting gaat komend jaar weer vol aan de slag om geld op te halen voor verbeteringen aan school en plein. Wie helpt mee? Bijvoorbeeld met het organiseren van het Pleinfeest, de pleinraad, in de sponsorcommissie of fondsenwerving. Maar ook evenement-organisatoren, administratieve krachten en tekstschrijvers. Ontwerpers van posters, flyers & websites.
Mail naar info@vriendenvanhvl.nl

Hulpouders
We hebben altijd hulpouders nodig voor allerlei activiteiten! Houd de berichten in de Nieuwsflits in de gaten. Je kan je interesse altijd laten horen via or@hetvolleleven.nladministratie@hetvolleleven.nl en info@vriendenvanhvl.nlBetrokken bij een bijzondere school

Het Volle Leven is weliswaar niet één van de oudste scholen van Den Haag, maar wel één van de meest bijzondere. Hoe komt dat toch? Als je daar met de 'kenners' van deze basisschool over praat en er over leest, springen keer op keer enkele typeringen er uit. Het Volle Leven is de school waarin de kindgerichte manier van werken centraal staat, de school met creativiteit, de school met dieren in het groen, de school waar de meeste ouders betrokken zijn. Daarbij spelen de natuur, de dieren en het tuinieren een grote rol.

Ook jouw bijdrage bepaalt het succes 

Onze school drijft op haar medewerkers én op alle vrijwilligers voor school- en groepspecifieke activiteiten. Denk aan de vrijwilligers die helpen
 • In de schoolbibliotheek
 • De dierenwei
 • Het kleine en grote onderhoud van het schoolplein
 • Luizenpluizers
 • Leden van de medezeggenschapsraad en ouderraad
 • Vrijwilligers die meegaan op klassentripjes (bieb, park, etc.)
 • Begeleiding bij knutselmiddagen, sportdagen, sporttoernooien
 • De schooltuintjes-les
 • Schoolreisjes en de werkweek
 • Decorbouwers
 • Klassenouders
 • Remedial teaching ouders
 • Het bestuur van de vriendenstichting
 • Kleuterspeelgoedschoonmakers
 • Pleinfeest organisatie
 • Muzikanten en zangeressen van de schoolband
En natuurlijk de vrijwilligers die de ouderraad helpen met sinterklaas, kerstdiner, disco, versieringen, paasontbijt, kleuterrun, zomerfeest, enzovoorts. Vrijwilligers dragen structureel en in grote mate bij aan het succes van onze school; die betrokkenheid is fantastisch.

Kleine en grote klussen. En alles daartussen.

Vrijwilligers werken aan kleine klusjes die relatief weinig tijd kosten en aan grote klussen waar meer organisatie voor nodig is. Het maakt niet uit of je nou nauwkeurig en voorzichtig, vastberaden en doelgericht, ontspannen en geduldig of dynamisch en expressief bent. Ben je goed in plannen maken, beslissen of juist goed in uitvoeren? Ben je misschien bedreven in een ambacht: aannemer, architect, loodgieter, leerkracht, timmerman, hovenier, accountant, jurist, ingenieur, drukker, manager, kok, tekstschrijver, marketeer, winkelier, strandtenteigenaar of een andere expertise? Wil jij ook het beste voor je kind(eren) en voel je je betrokken bij het succes van onze school? Kom dan het vrijwilligersteam versterken.

Naast een blijvend succesvolle school, levert het je in ieder geval nieuwe sociale contacten, extra tijd met je kind(eren) en (kinder)dankbaarheid op. Help mee!


 
powered by BasisOnline | Onze school maakt deel uit van